Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел

...
 Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел
Коментари Харесай

Семейство Обама стават продуцент за Netflix

 Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама и брачната половинка му Мишел подписаха съглашение с онлайн видеоплатформата с абонамент Netflix за  произвеждане на игрални филми, сериали и документални филми, предава Bloomberg.
Netflix, който разгласи, че има 125 милиона клиенти в целия свят, не прецизира какви ще са плановете на семейство Обама, само че показва, че може да става дума за игрални сериали, риалити шоута, документални сериали, документални филми и игрални филми. Стойността на контракта не се оповестява.

По информация на New York Times  обаче Обама не желае да реагира непосредствено на политиката на своя правоприемник Доналд Тръмп в своите стратегии. Според вестника, който се базира на близки до Барак Обама източници, някогашният президент не има намерение да употребява тази нова платформа като политически инструмент, било то и за рецензии към настоящия държавен глава Доналд Тръмп. Вместо това другите формати за лъчение ще хвърлят светлина върху тематиките и целите, преследвани от 44-ия президент на Съединени американски щати по време на осемте му години на работа (2009-2017 г.). Барак и Мишел Обама са основали за тази цел продуцентската компания Higher Ground Productions. 

" Една от насладите на времето, което прекарахме на държавна работа, бяха срещите ни с толкоз доста впечатляващи хора от най-различен генезис и да им помогнем да споделят прекарванията си с по-широка аудитория ", се споделя в изказване на Барак Обама. 

 

" Ето за какво Мишел и аз сме разчувствани да си партнираме с Netflix. Надяваме се да отгледаме и развием надарени, вдъхновяващи, креативен гласове, които могат да насърчат повече емпатия и схващане сред народите и да им помогнем да споделят историите си с целия свят ", добави той.

" Барак и аз постоянно сме вярвали в силата на описа да ни въодушеви, да ни накара да мислим иначе за заобикалящия ни свят и да ни помогне да отворим мозъците и сърцата си за другите ", съобщи Мишел Обама.

През март 2017 година съгласно редица американски медии Барак и Мишел Обама са сключили рекорден контракт за 60 милиона $ с издателство Penguin Random House, който планува по една книга за всеки от двамата.
По публикацията работи: Бойчо Попов
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР